Algemene voorwaarden

Online trajecten, webinars, downloads

De intellectuele eigendomsrechten van de inhouden van de producten (op social media, website en webshop, zowel betalend als gratis) berusten bij pureenergyatwork en Betsy Vanbrabant.

Alle verstrekte informatie, evenals video’s, webinars, downloads, geluidsfragmenten, digitale documenten, etc. zijn uitsluitend bestemd om te worden gebruikt door jou als deelnemer/bezoeker. Deze informatie mag niet – zonder bronvermelding èn voorafgaande schriftelijke toestemming van Bieke Geenen – nagemaakt, verveelvoudigd, gedeeld of doorgegeven worden, openbaar gemaakt of ter kennis van derden gebracht.

Er is een strafrechtelijke vervolging voor wie kwaadwillig of met bedrieglijk opzet inbreuk maakt op auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten is strafbaar met een gevangenisstraf van één tot vijf jaar en een geldboete van 500 tot 100.000 euro.

Het inloggen in het leerplatform is gekoppeld aan mailadres van de koper. Abnormaal veel gebruik of veelvuldig inloggen vanop verschillende locaties worden door ons systeem aan ons gemeld. Dit zal dan worden onderzocht.

Annuleringsvoorwaarden

Ook bij een aankoop op afstand hebt u als consument recht op de wettelijke herroepingstermijn van 14 kalenderdagen.

Heeft u nog vragen, mag u die altijd mailen naar betsy.vanbrabant@telenet.be

Kijk even naar de checklist en kom eindelijk te weten wat jou uit evenwicht haalt.

Download de checklist hier gratis.